ANBI erkenning

Stichting Build on a Rock is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

Wat betekend dit?

De nederlandse belastingdienst heeft onze stichting erkend als een instelling waarvan de giften door de gevers als een aftrekpost mag worden opgevoerd. Hierdoor kan een gedeelte van de gift (afhankelijk van persoonlijke omstandigheden, inkomen e.d.) bij uw jaarlijke belastingaangifte worden teruggevraagd van de Belastingdienst.

Hoe werkt dat?

De Belastingdienst geeft hiervan duidelijk uitleg in de bijlage van de jaarlijkse aangifte. Jaarlijks kan de Belastingdienst deze voorwaarden bijstellen. Hoe kan ik controleren dat Stichting Build on a Rock 'inderdaad' deze erkenning heeft? Klik op het ANBI-logo > links op het scherm. U komt dan op de site van de ANBI waarop u naar Stichting Build on a Rock - Barendrecht kunt zoeken.

Hoe komt Stichting Build on a Rock aan deze ANBI-erkenning?

Het bestuur van Stichting Build on a Rock heeft deze erkenning aangevraagd en aangetoond dat zij aan alle voorwaarden voor deze erkenning voldoet. Dit houdt o.a. in dat we notariële oprichtingsstatuten hebben, ingeschreven staan bij de kamer van Koophandel en een te controleren boekhouding voeren. Dit geeft zekerheid voor onze gevers en toont aan dat wij een professionele organisatie zijn; zonder winstoogmerk en met een algemeen maatschappelijk aanvaard doel.

Contact informatie

Stichting Build on a Rock
Willem Alexanderplantsoen 30
2991 NE  Barendrecht

T. +31 (0)6 504 87 250
E. info@buildonarock.nl

IBAN: NL88RABO0137928106
BIC: RABONL2U
KvK: 24412784
RSIN: 8178.14.322

 

ANBI erkenning

logo-anbi
Doneren met ideal

Sponsor van Build on a Rock

logo_ije_rotterdam

Inschrijven Nieuwsbrief