Bestuur

Voorzitter van de Stichting is Regardt Krüger. Mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. .

Secretaris is Regardt Krüger (vacant). Mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. .

Penningmeester is Ronald van Walsum. Mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. .

Overige Bestuursleden

Administratief medewerker voor het Sponsorproject zijn Tjabe Krüger en Stefan Looij. Mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. .

Communicatie & website wordt verzorgt door Stefan Looij. Mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. .

Stichting Build on a Rock wordt bijgestaan door ds. Louis Krüger. Zuid-Afrikaan van afkomst is Krüger nu schipperspastor en de voorganger van de Koningskerk in Rotterdam. Tevens is hij lange tijd voorzitter geweest van Stichting Kerkenbedrijf. Hij heeft veel ervaring op het gebied van ontwikkelingsprojecten in Afrika en werkt als adviseur samen met Build on a Rock.

Contact informatie

Stichting Build on a Rock
Willem Alexanderplantsoen 30
2991 NE  Barendrecht

T. +31 (0)6 504 87 250
E. info@buildonarock.nl

IBAN: NL88RABO0137928106
BIC: RABONL2U
KvK: 24412784
RSIN: 8178.14.322

 

ANBI erkenning

logo-anbi
Doneren met ideal

Sponsor van Build on a Rock

logo_ije_rotterdam

Inschrijven Nieuwsbrief