Sponsorproject

kindersponsorproject_rakops_ije_rotterdamDoor betere mogelijkheden voor onderwijs hebben de kinderen in Botswana uitzicht op een betere toekomst. Om die reden hebben wij een school gebouwd in Rakops. Helaas kunnen niet alle ouders onderwijs bekostigen voor hun kinderen. Om deze kinderen ook een kans te geven hebben wij een sponsorproject opgezet in het stoffige dorpje Rakops.

Voor maar €15,-* per maand geeft U die kinderen ook een kans op een betere toekomst.

Met uw gift wordt niet alleen het schoolgeld van de kinderen betaald, maar ook de bijbehorende maaltijden die de kinderen op school krijgen. Voor sommigen is dit de enige maaltijd van de dag.

Help de kinderen door sponsor te worden, klik hier en vul het formulier in.

* per jaar wordt eenmalig €6,- voor administratiekosten gevraagd, zodat de maandelijkse €15,- volledig voor het kind gebruikt kan worden.

Voor een sponsoring kunt u ook mailen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. .

Ook eenmalige giften zijn van harte welkom. Die kunnen overgemaakt worden op het onderstaande rekeningnummer. Dit geld wordt voor de nodige school- en lesmaterialen gebruikt.

Maak uw gift over op rekeningnummer: 1379 28 106, onder vermelding van ‘Steun Sponsorproject’.

Contact informatie

Stichting Build on a Rock
Willem Alexanderplantsoen 30
2991 NE  Barendrecht

T. +31 (0)6 504 87 250
E. info@buildonarock.nl

IBAN: NL88RABO0137928106
BIC: RABONL2U
KvK: 24412784
RSIN: 8178.14.322

 

ANBI erkenning

logo-anbi
Doneren met ideal

Sponsor van Build on a Rock

logo_ije_rotterdam

Inschrijven Nieuwsbrief